Victoria istorica a celor de la New Orleans Saints in fata Indianapolis Colts (31-17) in finala Ligii Nationale de Fotbal (NFL) a stabilit un nou record in Statele Unite ale Americii. Super Bowl-ul a fost urmarit, duminica, de 106,5 milioane de telespectatori, acesta devenind cel mai urmarit program din istoria televiziunii Statelor Unite.

Recordul in ceea ce priveste numarul de telespectatori in Statele Unite ale Americii il detinea, pana in 7 ianuarie 2010, ultimul episod al serialului de televiziune "Mash". Difuzat in 28 februarie 1983, programul a tinut atunci un numar de 105,97 milioane de telespectatori in fata ecranelor, in conditiile in care atunci 83,3 milioane de case aveau televizor. In zilele noastre, 114 milioane de case au televizor in SUA, dar numarul posturilor de televiziune este mult mai mare decat in '83.

Recordul anterior inregistrat de Super Bowl dateaza din 2009, de la finala dintre Pittsburgh Steelers si Arizona Cardinals. Victoria celor de la Steelers a fost vazuta in direct de 98,7 milioane de telespectatori.

In ceea ce priveste orasele in care s-au inregistrat cei mai multi telespectatori ce au privit Super Bowl-ul duminica, primul loc il ocupa, cum era de asteptat, New Orleans. Pe locul al doilea s-a clasat Washington, acolo unde o furtuna de zapada a tinut multe persoane in casa.