LeBron James si Kobe Bryant au adunat cele mai multe voturi din partea fanilor NBA si vor incepe ca titulari in All Star Game, reprezentand Conferinta de Est, respectiv Conferinta de Vest. Surpriza din acest an o reprezinta aparitia printre titulari a jucatorului de la Philadelphia 76ers, Allen Iverson, al carui sezon in NBA este de departe cel mai prost.

LeBron James a atras ca un magnet voturile suporterilor. Jucatorul de la Cleveland Cavaliers a primit peste 2,5 milioane de voturi, in timp ce Bryant (LA Lakers) a fost ales de peste 2,4 milioane de fani.

Allen Iverson a prins un loc de titluar in Conferinta de Est, fanii votandu-l in numar mare pentru a-si arata afectiunea fata de decizia sportivului de a se reintoarce la vechiul sau club, Philadelphia 76ers. Iverson a jucat in perioada 1996-2006 pentru 76ers, iar in 2009 s-a reintors la clubul sau de suflet, transferandu-se de la Memphis Grizzlies, acolo unde nu a jucat decat trei partide. De la revenirea sa la 76ers, Iverson a bifat doar 19 partide, ceea ce face ca prezenta sa in All Star Game ca titular sa fie o surpriza.

Titularii celor doua Conferinte:

Conferinta de Vest: Carmelo Anthony (Denver Nuggets), Tim Duncan (San Antonio Spurs), Amar'e Stoudemire (Phoenix Suns), Kobe Bryant (Los Angeles Lakers), Steve Nash (Phoenix Suns)

Conferinta de Est: LeBron James (Cleveland Cavaliers), Allen Iverson (Philadelphia 76ers), Dwayne Wade (Miami Heat), Kevin Garnett (Boston Celtics), Dwight Howard (Orlando Magic)

In topul celor mai selectionati baschetbalisti se afla Garnett, care a fost selectat pentru a 13-a oara in All Star Game, in timp ce Duncan si Bryant bifeaza a 12-a aparitie.

Rezervele din ambele Conferinte vor fi alese de cei 30 de antrenori din NBA si numele lor urmand a fi anuntate in 28 ianuarie. All-Star Game va avea loc in 14 februarie pe Cowboys Stadium din Dallas.