Partida de hochei dintre Vitiaz Cehov si Avangard Omsk (liga din Rusia) a fost intrerupta din cauza numarului insuficient de jucatori de pe patinoar. In aceasta situatia s-a ajuns dupa ce o bataie generala a dus la eliminarea rand pe rand a hocheistilor. Fiecare dintre cele doua echipe au fost amendate cu 23.000 de euro.

Conflictul dintre doi jucatori a degenerat, bataia fiind pana la urma una generala. Dupa trei minute si 39 de secunde de intrerupere, partida putea fi reluata, dar spre stupoarea tuturor cele doua echipe nu mai aveau suficienti jucatori pentru a continua disputa.

La meciul general de box au participat chiar si rezervele, iar pana la urma partida a fost suspendata. Pentru a se putea lovi mai bine, jucatorii celor doua formatii au asteptat pana si-au putut da jos castile si manusile de protectie.

"Este prima data in istoria campionatului Rusiei cand un meci e intrerupt deoarece pe teren n-au mai fost suficienti jucatori din cauza eliminarilor dictate", a scris presa rusa.

Decizia a fost una clara: cele doua echipe au pierdut cu 5-0 disputa, acesta fiind o infrangere tehnica. In plus, Vitiaz si Avangard au primit amenzi de cate 23.000 de euro.

Vezi aici incidentele de la partid Vitiaz - Avangard: