Infrangerea din fata Norvegiei in ultima partida a Grupei C la Campionatul Mondial de handbal feminin din China nu este vazuta ca un capat de tara de echipa Romaniei. Un singur gol a despartit cele doua formatii la capatul celor 60 de minute, iar tricolorele trebuie acum sa se automotiveze si sa castige tot in grupa principala. "Nu ne putem permite sa stam in camere si sa plangem 3 zile", a declarat Cristina Varzaru.

Cristina Varzaru, extrema dreapta: "Am facut cateva greseli copilaresti care ne-au costat. Trebuie sa mergem mai departe. Am inceput mai slab, dar pe final am fost peste ele. Paula a fost superba in poarta, dar asta a fost. N-am facut un meci slab, dar trebuia sa fim mai incisive. Acum nici nu ne putem permite sa stam in camere si sa plangem 3 zile. Am facut ce n-am mai reusit pana acum, am revenit de la 4 goluri si am si condus. Un egal era echitabil. Norvegia nu mai e ce a fost odata. In faza principala toata lumea e periculoasa". (gsptv, citat de prosport.ro)

Radu Voina, antrenorul Romaniei: "A fost primul meci adevarat de la acest mondial, ne-am precipitat, am pierdut usor mingi, in timp ce adversarul ne-a surprins pe repliere. Norvegia este cea mai valoroasa echipa din lume, am spus-o si inainte, o spun si acum. Am fost aproape, a fost un meci strans, dar ne-a invins. Asta e frumusetea si uratenia sportului, pentru norvegience e frumos pentru ca au castigat, pentru noi e urat pentru ca am pierdut".(newsin, citat de gsp)