Roadele muncii fetelor de la Oltchim se vad atat in campionat, cat si in Liga Campionilor. Pe primul loc in ambele competitii, cu maxim de puncte, valcencele viseaza la trofeul Ligii Campionilor. Antrenorul Radu Voina crede intr-o evolutie buna in continuare: "Sper sa ajungem in finala si sa castigam Liga Campionilor".

Oltchim Rm. Valcea a invins, duminica, in Grupa C a Ligii Campionilor, formatia Gyor, scor 26-22 si mai are nevoie de un singur punct pentru a se declara calificata in runda urmatoare.

"A fost extrem de greu. Gyor-ul ramane aceeasi echipa incomoda. Este bine ca am castigat pentru ca ne-a fost extrem de greu, poate mai greu decat m-am asteptat. Nu am cedat, am inceput mai bine, iar la egalitate, in repriza secunda, am aratat ca suntem mari si ne-am creat un avantaj confortabil. Nu suntem calificati, insa pana nu terminam toate meciurile din grupa nu putem spune asta. Sper sa ajungem in finala si sa castigam Liga Campionilor" a declarat antrenorul Oltchimului, pentru Sport Total FM.

Csaba Konkoly, antrenor Gyor: "Ne asteptam la un meci greu. Dupa o prima repriza buna, nu ne-am mai putut apropia de Oltchim deoarece apararea noastra nu a fost destul de puternica. Meciul a fost decis in urma greselilor noastre", a declarat Konkoly, potrivit site-ului oficial al Ligii Campionilor.

Ramona Maier a inscris de patru ori in meciul de duminica si prevede o evolutie buna a Oltchimului in Liga Campionilor: "Ne cunosteam adversarul deoarece am mai jucat impotriva lor in sezoanele precedente. Am muncit din greu pentru aceasta victorie deoarece a fost un meci extrem de dificil. Dupa aceasta victorie sunt sigura ca vom ajunge cel putin pana in semifinale".