Accidentarea Valentinei Ardean-Elisei de duminica seara, din meciul Oltchimului cu Zvezda, din Liga Campionilor s-a dovedit a fi serioasa. Extrema stanga are ruptura de ligamente si va lipsi de pe terenul de joc o perioada de opt luni, o veste cum nu se poate mai proasta pentru Oltchim, dar si pentru echipa nationala, deoarece Ardean-Elisei va rata astfel si Campionatul Mondial din decembrie.

"Mi-a fugit genunchiul, am simtit ca nu pot sa mai respir de durere. Nu am avut acest sentiment niciodata", a declarat Ardean-Elisei dupa ce s-a accidentat, potrivit prosport.

Alice s-a accidentat in ultimele minute ale primei reprize in meciul de Liga Campionilor dintre Oltchim si Zvezda. Valceanca a facut, luni, o serie de teste, iar rezultatele au adus o veste teribila: Valentina are ruptura de ligamente incrucisate cu afectarea ligamentului colateral si a meniscului.

"A facut dimineata RMN-ul aici, la Valcea, iar medicul a spus ca are ruptura de ligamente incrucisate cu afectarea ligamentului colateral si a meniscului, iar asta inseamna ca va mai juca handbal pe 1 iulie 2010. Doctora de aici a spus ca in proportie de 95% acesta este diagnosticul, vom trimite rezultatul RMN-ului si la doctorul Dinu de la Floreasca sa vedem ce spune, dar nu cred ca se va schimba ceva. Eu deja am discutat cu doctorul Martens din Belgia, renumit chirurg, pentru ca mai mult ca sigur va fi nevoie de operatie, si am vrea ca Alice sa mearga acolo", a declarat presedintele Oltchimului, Ioan Gavrilescu, pentru Newsin, citat de gsp.ro.