"Nu demisionez", a fost replica presedintelui Federatiei Romane de Handbal Cristi Gatu dupa scandalul mitei din vara lui 2008 in urma caruia tribunalul de arbitraj EHF a decis ca Petre Paleu si Aihan Omer au incercat sa ofere bani arbitrilor delegati sa arbitreze partida Romania - Muntenegru.

Mai mult, Federatia romana a fost amendata cu 27.500 euro, deoarece nu si-a indeplinit obligatia de a proteja arbitrii EHF. In cazul in care amenda nu este platita, echipa nationala va fi exclusa din competitii pentru o perioada de doi ani.

"A demisiona in acest moment, ar insemna ca recunosc, de fapt, implicarea in scandalul asa-numitei tentative de corupere a arbitrilor danezi, ceea ce resping categoric. Pana la Adunarea Generala de alegeri, programata peste aproximativ o luna, am datoria sa duc la bun sfarsit toate obligatiile pe care mi le-am asumat. La Adunarea Generala din 2005 mi s-a incredintat actualul mandat si am anuntat oficial si ferm ca, la expirarea lui, nu voi mai candida la presedintia FRH", a spus presedintele FRH intr-un comunicat publicat pe site-ul oficial al federatiei.