Alcwyn Jenkins, un arbitru in varsta de 72 de ani a murit in timpul unui meci de cricket dupa ce o minge l-a lovit in cap. Barbatul arbitra un meci de cricket de prima divizie din sudul Tarii Galilor dintre Swansea si Llangennech. Arbitrul a fost transporat cu elicopterul la spital, dar dupa o jumatate de ora a murit.

"Cand am aflat vestea arbitram un meci in Port Talbot si nu mi-a venit sa cred ce aud. Imi aduc aminte de un tanar care si-a pierdut viata in parcul Morriston dupa ce l-a lovit o minge in cap, dar nu am mai auzit asa ceva in competitiile de cricket organizate", a declarat arbitrul Eddie Blake, potrivit cricket365.com.

Neil Hobbs, presedinte onorific al Asociatiei de Cricket din sudul Tarii Galilor a mentionat ca Jenkins era unul dintre cei mai apreciati arbitri de cricket: " Am arbitrat cu Alcwyn - un om extraordinar. Era respectat de intreaga Liga, toata lumea il stia. Este o zi foarte trista si imi pare rau pentru copiii sai. Cred ca este unul dintre cele mai ciudate accidente intamplate pe un teren de cricket", a declarat Hobbs, citat de bbc.com.