Jucatoarele de la Rulmentul Brasov impreuna cu antrenorul Herbert Muller si finantatorul Teodor Florescu s-au intalnit, miercuri, pentru a negocia micsorarea contractelor pentru sezonul viitor. Surprinzator, toata lumea de la Brasov e gata sa accepte bani mai putini numai ca echipa sa-si continue progresul in handbal si in viitor.

Finantatorul Rulmentului a negat orice zvon conform caruia ar parasi echipa de handbal. "Am revenit la Brasov si vreau sa se stie ca voi ramane langa aceasta formatie. Chiar m-am amuzat de zvonurile referitoare la o plecare a mea. Trebuie sa vedem ce vom face de acum inainte. Avem o strategie pe care o punem la punct in aceste zile, si in care sunt incluse si discutii cu fiecare fata in parte. Cu siguranta vom tine cont de posibilitatile financiare si de situatia economica existenta in acest moment atat in Romania cat si in lume", a anuntat Florescu.

Pivotul Ionela Galca si-a manifestat loialitatea fata de clubul ardelean, insa asteapta de la patronul Florescu sa-si respecte promisiunile. "Am discutat cu Teodor Florescu si pot spune ca ne-am inteles. Nu am fost nici eu absurda pentru ca peste tot este criza financiara, dar sper sa fie bine sezonul urmator. Este adevarat ca am si alte oferte, dar cum am mai spus, sunt la Brasov, am contract cu Rulmentul si chiar daca as vrea sa plec nu as putea. S-au scris multe, dar nu am semnat cu Oltchimul si cu niciun alt club", a spus Galca.

Herbert Muller ramane acelasi om optimist. Antrenorul Brasovului a spus cotidianului local Transilvania Express ca "s-a stabilit un buget, s-a discutat cu cinci dintre jucatoare pentru renegocierea contractelor, urmand ca fetele sa se decida daca vor continua la Brasov. Semnele sunt bune, am simtit ca totul o sa fie O.K. Pana la urmatorul meci, de sambata, cu Buzaul, intreaga situatie de la club se va clarifica".