Returul dintre Oltchim si Viborg, din Danemarca, nu ar trebui sa le mai dea emotii handbalistelor lui Jacob Vestergaard dupa victoria la sase goluri de la Valcea. Totusi, antrenorul lui Viborg se asteapta la surprize de la echipa romana. "Oh, sunt convins ca Oltchim are resursele necesare sa ne surprinda. E ca un meci de sah: tot timpul trebuie sa te gandesti la mutarea urmatoare", a spus Vestergaard pentru site-ul oficial al EHF.

"In mod cert, nu m-am asteptat sa castigam la o asa diferenta la Valcea. Oltchim este o echipa fantastica, iar la Valcea este un loc unde merita sa joci. Oricum, nu as putea sa spun ca returul de la Viborg reprezinta doar o formalitate pentru noi. Sase goluri pot fi recuperate intr-un timp scurt in handbalul modern. In Romania, am avut 0-3, 0-4, insa acele momente au durat cateva minute. S-ar putea sa ne fie greu sa mai aratam jocul foarte bun de la Valcea si avem nevoie de evolutie asemanatoare in fata unui asa adversar.

Sunt convins ca Oltchim are resursele sa ne surprinda. E ca un meci de sah: tot timpul trebuie sa anticipezi urmatoarea mutare. Probabil au petrecut toata saptamana pregatind acest meci, la fel ca si noi. Pana la urma, si ei au rezerve de top si sunt convins ca au una sau doua surprize pentru noi", a punctat antrenorul lui Viborg.