Jucatoarele primesc cu inima deschisa aceasta semifinala de Liga Campionilor. Indiferent de rezultatul dublei cu Viborg, Oltchim si-a atins obiectivul propus de conducerea de la Valcea, insa toti romanii isi doresc mai mult de la aceste fete ambitioase si muncitoare care reprezinta Romania in toata lumea prin succesul si caracterul lor.

Oltchim va intalni duminica, de la 18.30 in direct pe Sport.ro si live-text pe HotNews.ro, pe Viborg - campioana Danamercei si, totodata, cea mai bogata echipa de handbal feminin din lume.

"Sunt optimist, eu tot timpul sunt optimist", a spus Radu Voina pentru HotNews. "Sunt constient ca va fi un meci greu. Viborg este o echipa puternica si completa. Au bine acoperite toate posturile. Eu sunt multumit de cum s-au pregatit fetele saptamana aceasta. Oricum, pararea mea este ca aceasta calificare se va juca in doua meciuri indiferent de rezultatul de la Valcea".

Oameni din toate colturile tarii au vrut bilete la Oltchim - Viborg

Biletele la meciul-tur al semfinalei, 800 la numar, s-au epuizat in mai putin de 30 de minute. Restul de 1000 de locuri din Sala Traian sunt ocupate de suporterii Oltchimului care au abonament tot sezonul.

"Am primit cereri de bilete de la persoane aflate la 500 km de Valcea. In mod sigur, ca sa satisfacem pe toata lumea, partida ar fi trebuit sa se joace pe un stadion de fotbal de 35.000 de locuri", a spus directorul executiv al Oltchimului, Petre Berbecaru.

De publicul de la Valcea au auzit toti iubitorii handbalului si, mai ales, adversarii de la Viborg. "Sunt constient ca asupra noastra se va pune o presiune enorma duminica in Romania.Publicul de acolo e fantastic", si-a facut temele antrenorul danezelor, Jakob Vestergaard.

Luminita Dinu: "Suporterii vor fi al 8-lea jucator al Oltchimului si ne dorim sa-i facem fericiti. Stiu ca ei ne vor sprijini neconditionat 60 de minute si pentru ei vom lupta pentru fiecare minge".

"Jurack si Varzaru, principalele amenintari pentru Oltchim"

Viborg are o echipa de vedete, insa Radu Voina si-a luat toata masurile sa le anihileze pe golgetera competitiei, Grit Jurack, dar si pe romanca Cristina Varzaru, intr-o recuperare de forma vizibila in ultimele meciuri. "Cristina Varzaru, Jurack si surorile Lunde sunt jucatoare extrem de periculoase", a recunoscut antrenorul Oltchimului.