Antrenorul de la Viborg spera sa obtina cel putin un punct de la Oltchim in meciul de duminica din semifinalele Ligii Campionilor. Nu are ce sfaturi sa le dea elevelor sale pentru a scapa de presiunea pusa de publicul valcean, dar are speranta ca in meciul retur si publicul lor va umple sala.

Mai citeste si: Oltchim - Viborg / Biletele s-au epuizat intr-o jumatate de ora

Ultimul test al celor de la Viborg inaintea partidei de duminica a fost pozitiv pentru daneze: au invins formatia KIF Vejen cu 30-22. Antrenorul Jakob Vestergaard are sperante si pentru meciul din semifinale, cu toate ca Bojana Popovic, Nora Reiche si Gitte Aaen sunt accidentate.

"Se vor intalni doua echipe de top. Cum am mai spus, cred ca Hypo, Valcea si Viborg sunt principalele favorite la castigarea Ligii Campionilor. Vom intalni o echipa internationala de top, care joaca la fel ca echipa nationala a Romaniei: doua extreme rapide, pivoti buni, dar si o jucatoare de linie foarte buna. Si mai presus de asta, stim toti calitatile lui Dinu, asa ca vom infrunta cu siguranta un adversar extrem de dificil. Vom incerca sa luam macar un punct. Va fi foarte dificil, dar asa e mereu la acest nivel. Cand doua echipe de top se intalnesc meciul e intotdeauna egal", a declarat Vestergaard pentru site-ul oficial al competitiei.

"Sunt constient ca asupra noastra se va pune o presiune enorma duminica in Romania. Astept ca fanii nostri sa umple sala in meciul retur si sa puna la fel de multa presiune pe Valcea", a adaugat antrenorul echipei daneze.

Meciul tur din semifinalele Ligii Campionilor dintre Oltchim si Viborg se va disputa duminica, la ora 18:30, in sala Traian din Valcea.