Nemtii de la Hamburg sunt primii calificati in semifinalele Ligii Campionilor de handbal masculin in defavoarea lui Flensburg, dupa ce scorul final al celor doua meciuri a fost 57-56 pentru Hamburg. Sambata, Veszprem, Ciudat Real, Kiel si croatii de la HC Osiguranje vor lupta pentru doua locuri in penultima faza a competitiei.

Veszprem a pierdut la cinci goluri in meciul tur (29-24), acasa la Ciudat Real, dar fostii colegi ai lui Marian Cozma sunt determinati sa recupereze diferenta si sa invinga puternica echipa spaniola pentru handbalistul roman ucis. Ungurii sunt constienti ca au de-a face cu o "misiune imposibila", dar nu au uitat meciul cu Barcelona, din 2004, cand au intors meciul dupa ce au avut de recuperat 4 goluri. (returul dintre Veszprem si Ciudat Real se va juca sambata, la 18.30, in direct la Sport.ro)

In celalalt sfert de finala,THW Kiel si HC Osiguranje au terminat la egalitate in tur, dar nemtii au avantajul terenului in retur. "Am avut un sezon incredibil", a spus Thierry Omeyer, cel mai bun portar din lume, pentru site-ul oficial al competitiei. "Insa si anul trecut nu am pierdut niciun meci pana in finala si totusi nu am cucerit titlul", a recunoscut portarul francez.