Antrenorul adversarei Oltchimului in semifinalele Ligii, Jakob Vestergaard, nu face diferenta intre Gyor si echipa din Valcea, pentru Viborg fiind acelasi lucru. "Noi am vrut sa castigam grupa. Nu ne-a interesat cine va fi adversarul din semifinale", a spus Vestergaard intr-un interviu acordat site-ului oficial al EHF.

"La Viborg s-au schimbat multe lucruri fata de sezonul trecut atat la echipa cat si in staff-ul tehnic. Anul trecut am fost foarte ghiniosti si de aceea nici nu am ajuns departe in Liga Campionilor. Suntem foarte bucurosi ca am reusit un parcurs incredibil anul acesta si bineinteles obiectivul nostru este sa jucam finala", a avertizat antrenorul lui Viborg inainte de dubla cu Oltchim.

"Dubla cu Oltchim, din semifinale, reprezinta inca o infruntare intre doua echipe de top. Au ramas in competitie cele mai bune patru echipe din lume. De fapt, pentru noi ar fi fost acelasi lucru fie ca mergeam in Ungaria, fie ca jucam in Romania. Ce a contat pentru Viborg a fost sa castige grupa si suntem foarte fericiti ca vom juca returul semifinalei in fata propriilor suporteri", a adaugat Jakob Vestergaard.

Vestergaard a vorbit si despre jucatoarele accidentate care vor reveni pana la meciul cu Oltchim, excluzandu-le pe Popovic si Reiche care vor lipsi intreg sezonul. "Sper ca nu vom mai avea surprize de acum inainte! Katrine Lunde Haraldsen va mai lipsi inca o saptamana, dar apoi va fi gata sa inceapa antrenamentele. Gitte Aaen se antreneaza deja. Anja Althaus a jucat deja impotriva lui Hypo si sper ca reusi sa reziste un meci intreg si in semifinale".

Oltchim - Viborg se va juca pe 11/12 aprilie la Valcea, iar returul, peste o saptamana, in Danemarca.