Emotii pentru Rulmentul Brasov inainte de returul de sambata impotriva norvegiencelor de la Byasen! Egalul din campionat cu Dunarea Braila l-a pus pe ganduri pe antrenorul Herbert Muller, care e constient ca avantajul de patru goluri pe care il au brasovencele dupa meciul tur nu e de ajuns sa stea linistit in privinta calificarii in semifinalele Cupei EHF. "Byasen joaca mult mai bine in deplasare", avertizeaza tehnicianul de la Brasov.

"Este un pericol mare pentru ca trebuie sa ne concentram foarte bine, deoarece s-a vazut si cu Dunarea Braila ca oricand pot aparea surprize. Byasen evolueaza mai bine in deplasare si va veni aici ca sa isi joace sansa", a spus Muller la finalul meciului cu Braila.

"Mi-am dat seama ca fara o concentrare maxima nu putem face ceea ce ne-am dori. Vom pregati foarte bine meciul si vrem sa mergem mai departe. Avem nevoie si de sprijinul publicului care sa ne duca spre semifinale", a adaugat Muller.

Totusi, in returul de sambata, Rulementul pleaca drept echipa favorita la calificarea in semifinalele Cupei EHF, dupa ce a invins Byasen, in Norvegia, cu 31-27.