Forta aratata de Oltchim in ultimele meciuri din Liga Campionilor le-a speriat pe danezele de la Viborg. "La acest nivel, nu stiu daca pot spune ca putem avea parte de vreun adversar mai bun sau mai rau. Viborg si Hypo sunt doua echipe foarte puternice, ar fi important sa jucam returul acasa. Cand am jucat amicalele cu Germania, am discutat cu Grit Jurack. Ea joaca la Viborg si mi-a zis ca nu ar vrea sa intalneasca Oltchimul in penultima faza a competitiei", a dezvaluit Radu Voina.

Antrenorul valcencelor isi pregateste deja strategia pentru deplasarea la Gyor, iar prima mutare este sa le odihneasca pe Lecusanu, Elisei, Luca si Oana Manea. "La Deva vom lua patru jucatoare in plus, Vizitiu, Neagu, Puscasu si Gatzel, pentru ca vreau sa odihnesc din titulare, pe Lecusanu, Luca, Elisei. Pe Oana Manea chiar nu as vrea sa o bag, pentru ca e accidentata, sper sa nu fie o ruptura, sa vedem", a spus Voina pentru Newsin.

"Mergem la Gyor deconectati, dar vrem sa batem. Niciun meci nu seamana cu altul, noi ne dorim victoria. Eu, personal, vreau sa castigam grupa ca sa jucam returul semifinalei acasa, pentru ca publicul sa se poata bucura in cazul unei calificari in finala ", a mai spus antrenorul Oltchimului, care a ramas impresionat de publicul de la Valcea. "Le ridica pe fete, se simte sala, conteaza foarte mult. Au fost fani si la Krim, dar acolo nu au avut parte de o victorie. Eu deja ma simt valcean".