Romania sarbatoreste! Oltchimul s-a calificat in semifinalele Ligii Campionilor, dupa ce a zdrobit Buducnost cu 31 la 22. Apararea perfecta si contra-atacul eficient au fost punctele forte ale partidei de duminica. Este o mare satisfactie. Valcea se afla acolo unde merita sa fie. Daca vom juca la fel ca astazi putem sa ne batem cu oricine, a declarat un antrenor fericit, Radu Voina.

Steluta Luca a presimtit o victorie a Oltchimului din primul minut in care a pasit pe teren: "Am aflat la pauza rezultatul de la Gyor, dar noi am incercat sa ne facem jocul nostru, sa castigam aceasta partida. Daca publicul nu era alaturi de noi, nu stiu daca puteam sa castigam aceasta partida. Nu am cuvinte sa spun ce simt. Totul a fost extraordinar in aceasta seara. De cand am intrat in sala am simtit ca vom castiga acest meci. Apararea a fost foarte buna si de aceea am avut si un contra-atac foarte bun. sa speram ca vom face in continuare meciuri la fel de bune ca acesta".

Hutupan a facut din nou un meci mare, anihiland-o pe Bulatovic: "Ma bucur ca in fata am avut o aparare foarte buna. Am luptat timp de 60 de minute si este o bucurie imensa. Multumesc publicului pentru sprijinul acordat".

"O mare satisfactie pentru ca Valcea accede acolo unde merita sa fie. Apararea a facut diferenta in seara asta. Am blocat-o pe Bulatovic si asta ne-a adus victoria. Nu mai conteaza cu cine jucam in continuare. Daca vom juca la fel ca astazi putem sa ne batem cu oricine", a declarat antrenorul Voina.

"Ma bucur ca azi am reusit sa castigam si mai ales ca am ajuns in semifinale cu o echipa din Romania. Sper sa reusim o figura frumoasa in continuare. Mizam pe psihicul jucatoarelor pentru ca ne asteapta meciuri foarte grele", a adaugat si Narcisa Lecusanu.