Oltchim Rm. Valcea si-a consolidat pozitia de lider in Liga Nationala feminina de handbal dupa ce, joi seara, a invins formatia Tomis Constanta, scor 40-31. Cristina Neagu a debutat in tricoul Oltchimului, fiind introdusa pe teren de Radu Voina in minutul 18. "Am avut ceva emotii, dar pana la urma a iesit bine", a declarat fosta jucatoare a Rulmentului.

Mai citeste si: O zi de antrenament cu fetele de la Oltchim

Oltchim Rm. Valcea conducea la pauza cu 11 goluri (24-13), iar pana la fluierul final s-au impus in meciul din etapa a XVIII-a cu scorul de 40-31. Pidpalova, Meirosu, Vadineanu si Maier au fost cele mai bune marcatoare ale valcencelor.

"Am avut ceva emotii, dar pana la urma a iesit bine. Sper sa nu mai am trac la meciurile urmatoare. Sunt convinsa ca fetele vor castiga duminica meciul cu Buducnost si sper sa mearga cat mai departe in Liga Campionilor. Voi tine pumnii si Rulmentului", a declarat debutanta echipei, Cristina Neagu, potrivit Newsin.

Urmatoarea partida pe care o vor avea de disputat fetele de la Oltchim se va desfasura in Liga Campionilor, impotriva muntenegrencelor de la ZRK Buducnost (duminica, ora 19:00, in Sala Sporturilor Traian).

In celalalt meci din etapa a XVIII-a, disputat miercuri, HC Otelul Galati a invins HCM Hidroconcas Buzau, scor 29-20 (11-10).

Clasament Liga Nationala feminina de handbal

1. Oltchim Rm. Valcea - 34 puncte

2. Rulmentul Brasov - 31 puncte

3. HC Otelul Galati - 20 puncte