Oltchim joaca, sambata, in deplasare la Ljubliana meciul-retur cu Krim din faza grupelor principale ale Ligii Campionilor. Jucatoarele antrenate de Radu Voina au invins in meciul de la Valcea cu 36-30, iar o victorie in fata echipei slovene, la ea acasa, aproape ar rezolva problema calificarii in semifinalele Ligii Campionilor. "Jucatoarele sunt obosite dupa meciul cu Braila si deplasarea la Ljubliana, dar intram pe teren sa castigam", a spus Voina inaintea partidei cu Krim Mercator.

"Atitudinea fetelor s-a schimbat dupa ce am venit la club. Cred ca acum, jucatoarele au invatat sa lupte pana la capat, indiferent de rezultat", a spus Voina pentru eurohandball.com.

"Tratam meciul cu Ljubliana la fel ca pe oricare altul. Asta inseamna ca vrem sa castigam! Nu ne pasa cine va fi cealalta echipa care se va califica din grupa, noi ne concentram pe jocul nostru. Trebuie sa ne imbunatatim evolutia de la meci la meci. Am avut o saptamana foarte incarcata: miercuri am jucat la Braila si, apoi, am facut deplasarea la Ljubliana".

"Calificarea se va obtine pe teren. Daca unii ne considera favoriti, inseamna ca meritam asta. Bineinteles ca vom fi foarte bucurosi sa ne calificam in semifinale. Acesta este si obiectivul clubului pentru acest sezon. Dar pana atunci, echipa trebuie sa vorbeasca pe teren si sa demonstreze ca merita sa joace in semifinale!", a incheiat antrenorul Oltchimului.

Oltchim este pe primul loc in a doua grupa principala cu 4 puncte, urmata de unguroaicele de la Gyor, care au acelasi numar de puncte, dar un golaveraj mai slab.

Clasament:

1. Oltchim - 4 puncte (+7)

2. Gyor - 4 puncte (+6)

3. Krim Mercator - 2 puncte (-3)

4. Buducnost - 2 puncte (-10)