Devin Harris marcheaza un cos de la mijlocul terenului cu o secunda inainte de final!

de Vlad Epurescu     HotNews.ro
Marţi, 24 februarie 2009, 14:53 Sport | Teamball

Harris se pregatea sa arunce spre cos
Foto: AGERPRES
Partida Philadelphia 76ers - New Jersey Nets (96-98) a avut parte de un final extraordinar. Cu doar o secunda inainte de finalul partidei, Philadelphia conducea cu 96-95. Numai ca Devin Harris, componentul lui Jersey, a marcat un cos incredibil de la jumatatea terenului exact inainte de final, aducand victoria!


Citeste mai multe despre   























2003 vizualizari

  • +1 (1 vot)    
    o reusita deosebita (Marţi, 24 februarie 2009, 15:31)

    cititor [anonim]

    Virtuozitatea exista si in sport, mai ales dupa foarte multa munca si dragoste pentru sportul respectiv.
  • 0 (0 voturi)    
    cat noroc! (Marţi, 24 februarie 2009, 16:06)

    radu [anonim]

    cat noroc! offff ..asta este unii oameni castiga la loto altii dau un cos de trei puncte de la centrul terenului in ultima secunda
  • 0 (0 voturi)    
    eroare in articol (Marţi, 24 februarie 2009, 17:48)

    Bogdan [anonim]

    hotnews a scris: "Partida Philadephia 76ers - New Jersey Nets (96-98) a avut parte de un final extraordinar. Cu doar o secunda inainte de finalul partidei, gazdele conduceau cu 96-95."

    La americani e invers decat in Europa: echipa gazda e scrisa ultima: Philadephia 76ers - New Jersey Nets (96-98).

    http://www.nba.com/games/20090223/PHINJN/recap.html
    • 0 (0 voturi)    
      :) scrie si la marginea terenului... (Marţi, 24 februarie 2009, 19:10)

      M-power [anonim] i-a raspuns lui Bogdan

      se vede ca se joaca pe terenul celor de la Nets..
  • 0 (0 voturi)    
    Nets (Marţi, 24 februarie 2009, 17:50)

    Bogdan [anonim]

    http://www.nba.com/video/games/nets/2009/02/23/nba_phi_njn_0020800836_recap.nba/
  • 0 (0 voturi)    
    Traveling (Miercuri, 25 februarie 2009, 11:46)

    cosmin [anonim]

    Au fost pasi !!!
  • 0 (0 voturi)    
    Corect au fost pasi (Joi, 26 februarie 2009, 12:00)

    Pasi [anonim]

    facuse deja cei doi pasi pentru aruncare moment in care adversarul a avut contact cu mingea pret de o secunda si din nou aceasta a fost luata de catre jucatorul lui Nets care a mai facut doi pasi. COnform regulamentului la un astfel de contact al adversarului mingea trebuie sa cada si sa atinga podeaua inainte de a mai fi preluata de catre jucatorul care a avut-o in posesie. Drept urmare PASI
  • 0 (0 voturi)    
    hahaha spiritul romanesc (Joi, 26 februarie 2009, 13:34)

    Dragos Stefan [utilizator]

    Ma asteptam sa vina cineva sa zica c-au fost pasi :))
    NBA inseamna inainte de toate spectacol, iar daca un arbitru ar fi avut tupeul sa anuleze acel cos, cu siguranta a doua zi nu mai arbitra in NBA!
  • 0 (0 voturi)    
    NU au fost pasi (Sâmbătă, 28 februarie 2009, 17:14)

    Ciubaka [utilizator]

    In regulamentul NBA, http://www.nba.com/media/2008-09-NBARuleBook.pdf, mergeti la Section XIII—Traveling, punctul g, care se aplica in cazul asta.
    Citez: "A player may not be the first to touch his own pass unless the ball touches his backboard,
    basket ring or ANOTHER PLAYER."
    Se vede cum mingea este atinsa cu stanga de jucatorul celor de la Sixers dupa ce o scapa Harris in fata . El o prinde iar si marcheaza regulamentar.


Abonare la comentarii cu RSS



ESRI

Top 5 articole cele mai ...



Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Sâmbătă