Oltchim a obtinut o victorie meritata, dupa un meci in care s-au aparat excelent si au atacat fara mila. Desi au terminat meciul cu emotii, fiind egalate pe final, valcencele sustin ca nu le-a fost frica de o infrangere.

"A fost un meci greu. Am aplicat tactica pe care am folosit-o la antrenamente si am castigat. Nu ne-a fost frica. Un meci dureaza 60 de minute. Chiar daca am fost in 5 jucatoare, am strans din dinti si am recuperat mingi care ne-au adus in avantaj", a declarat Valentina Ardean Elisei.

Oana Manea a avut o serie de executii care au ridicat publicul in picioare. "A fost o victorie mai mult decat muncita. Am aratat astazi ca avem valoare si trebuie sa castigam urmatoarele doua partide pentru a nu sta la mana Gyorului in ultimul meci", a declarat pivoltul valcean dupa incheierea partidei.

Luminita Dinu Hutupan a inchis perfect poarta si a salvat mingi in situatii delicate. Portarul Oltchimului lauda prestatia publicului spera in calificarea in semifinalele Ligii Campionilor: "Publicul a fost din nou la inaltime si ne-a purtat catre o victorie mare. Mergem sa castigam urmatoarele doua partide si sa ne calificam in semifinale. Nu vreau sa comenmtez prea mult maniera de arbitraj, a fost una fluctuanta pe alocuri".

Cea mai buna marcatoare a Gyorului, Anita Gorbicz sustine ca cel mai mare avantaj al Oltchimului a venit din partea fanilor: Puteam sa obtinem un rezultat bun. N-a fost sa fie. Publicul a fost un mare avantaj pentru Oltchinm. Le felicit pe adversare pentru victoria obtinuta. Dar cine stie, poate o sa ne intalnim cu Oltchimul in finala".