Ambele echipe se cunosc foarte bine, iar duelul va fi mai mult decat interesant, mai ales ca Oltchim a pierdut anul trecut calificarea in grupele principale ale Ligii Campionilor datorita unei victorii facile obtinute de Lada acasa la Gyor.

"E un meci mai greu cu Gyor. Ele vor victoria sa fie sigure de calificare, iar pentru noi un succes ne-ar tine acolo, in frunte, aproape de calificare. Nu ne intereseaza celalalte rezultate, ce face Krim la Buducnost, eu vreau sa depindem de noi", a recunoscut pentru HotNews, Radu Voina, inainte de cel mai tare meci al grupei.

Anul acesta, inainte de meciul de la Valcea, Gyor este pe primul loc in a doua grupa principala a Ligii Campionilor cu doua victorii in doua meciuri. Principala amenintare pentru Hutupan&co vine din partea Anitei Gorbicz, cea mai buna jucatoarea a maghiarelor. Pana acum, Gorbicz a avut o evolutie exemplara, marcand 20 de goluri in partidele cu Buducnost si Krim. "Stim ce amenintare este Gorbicz, dar am studiat-o si nu am pregatit nimic special pentru ea. Sper ca jocul echipei sa rezolve aceasta problema si sa nu o lasam sa-si faca jocul", a adaugat Voina.

Celalalt meci al grupei, Krim - Buducnost, se joaca duminica de la 18.45 (Sport.ro).

Clasament, Grupa II principala, a doua etapa:

1. Gyor - 4p (+8)

2. Oltchim - 2p (+5)

3. Buducnost - 2p (-3)

4. Krim - 0p (-10)