Am trait sa o vedem si p-asta! Cutitarul care fugareste oameni prin discoteca si i-ar taia in fata camerelor, s-a predat politiei dupa o scrisoare expediata parintilor. Cum asa? Asa bine! Nu e dragut? Ivan, gangsterul de cartier, cel care are constiinta si ii scrie mamei, va dati seama, printre suspine si lacrimi innabusite.

Ce copil bun, crescut sub fusta mamei, n-a terorizat pe nimeni niciodata si are tatuate pe brate personaje din desene animate. Saracul, e urmarit pe nedrept de politie care a pus recompensa 2.000.000 de forinti pentru prinderea sa. Dupa ce s-a ascuns o saptamana, s-a gandit ca e timpul sa se predea. Evident, sa pledeze nevinovat. Apoi s-a dus la sectie si o fi spus ceva de genul, "dar deschideti poarta, sarbii ma-nconjor!"

Chiar culmea! Se preda exact in ziua in care Marian Cozma e inmormantat, o fi urmarit induiosat transmisiunile in direct de la televiziunile din Romania. Au ajuns si rau-facatorii sa aiba spirit de PR-ist. De ce nu vine sa aduca si o coroana?

Nu domn'le, el nu o fi avut niciun amestec, de fapt Cozma a provocat tot acest scandal. Se vede pe inregistrarile video, nu? Sa speram ca politia maghiara, acum ca 3 dintre suspecti sunt retinuti, va continua cercetarile si ii va prinde si pe ceilalti 27 si nu o sa se opreasca doar la Raffael Sandor, Ivan Stojka si Nemeth Gyozo.

Nu de alta, dar ar fi pacat sa nu se afle adevarul, mai ales ca baietii acestia sunt ca o bomboana, buni la suflet si, daca vor fi gasiti vinovati si ar fi condamnati, ar putea in inchisoare sa aduca o raza de speranta si lumina si printre ceilalti infractori. Niste modele demne de urmat in materie de constiinta si remuscari.