Moderatorilor le sticlesc ochii atunci cand se uita la familia indurerata, producatorii de emisiuni ii anunta cu sadism pe moderatori sa faca orice, sa nu scada ratingul. Inca o ingropaciune! Moartea tragica a lui Marian Cozma a fost transformata intr-un cancan.

O presa cu ziaristi ipocriti, unii chiar laudandu-se ca nici nu s-au obosit sa il cunoasca pe Marian. Expresia "calcam si pe cadavre" chiar este pusa in practica cu succes de cei care stau cu ratingul in mana.

Inca de duminica, televiziunile s-au intrecut intr-o daciada a celor mai dramatice momente ale familiei Cozma. A fost o competitie in toata regula, ca o cursa de 50 km mars care chinuie si competitorii, dar si telespectatorii.

Am vazut la televizor ziaristi si bagatori de seama care faceau pe atotstiutorii, ba unii au incercat si sa ii puna in carca lui Marian Cozma incidentul. Dupa ce i-au luat un interviu mamei handbalistului ucis, reporterii i-au spus "va multumim" in momentul in care biata femeie era coplesita de lacrimi si chiar nu mai putea sa vorbeasca.

In timp ce vorbeau cu tatal, au pus o melodie nostalgica, pentru a-l ingenunchea, pentru a-l face sa planga. Cat cinism! Toata lumea se lauda cu imagini needitate cu bietii parinti.

Unii s-au laudat cu imagini exclusive din localul unde Marian Cozma si-a pierdut viata si s-au facut emisiuni speciale pentru a analiza scenele premergatoare injunghierii, asa cum se procedeaza in cazul offside-urilor la Recursul Etapei.

In Romania se face criminalistica in direct, se fac emisiuni live de criminologie si se stabilesc profiluri criminale. Mai lipsea celebra fanta de lumina, incriminata pentru decesul unui sportiv care spre deosebire de altii, chiar a facut cinste Romaniei.