Politia din Veszprem a organizat luni dupa-amiaza o conferinta de presa in care a dezvaluit date ale anchetei in cazul mortii lui Marian Cozma, precum si numele celui care l-a injunghiat pe roman. Potrivit inregistrarilor camerelor de supraveghere, Raffael Sandor este cel care l-a injunghiat in zona toracica pe Marian Cozma.

Citeste si: Politia lor se misca mai cu talent decat a noastra?

Dupa ce pozele suspectilor au fost facute publice, cetatenii au trimis oficialitatilor maghiare informatii importante, ce au dus la capturarea celor trei persoane (doi barbati si o femeie) in Austria. Seful criminalistilor din cadrul politiei judetene din Veszprem, Derzsy Peter a declarat ca un grup separat de detectivi il cauta pe celalalt suspect.

Din cercetarile facute pana acum reiese ca in localul in care sarbatoreau sportivii a sosit un grup de 25-30 de oameni, din care s-au desprins cei trei suspecti si au avut altercatii cu mai multe persoane. Politistii ii interogheaza si pe ceilalti membri ai grupului. Derzsy Peter a mai afirmat ca cei trei suspecti au mai fost condamnati pentru infractiuni grave comise cu violenta.

Procedurile de extradare a celor doi barbati prinsi in Austria se asteapta sa dureze mai putin de 30 de zile, dar anchetatorii maghiari ii pot interoga chiar si inainte de finalizarea acestora.