Al doilea suspect in cazul uciderii handbalistului Marian Cozma a fost retinut de politistii austrieci. Nemeth Gyozgyo nu a comis crima, dar se afla in grupul care a provocat incidentul. Politia il cauta acum si pe cel de-al treilea suspect, despre care se crede ca nu a parasit teritoriul Ungariei.

UPDATE: Politia austriaca a confirmat retinerea a trei persoane in cazul uciderii lui Marian Cozma. Nemeth Gyozgyo, Raffael Sandor si inca o femeie, ce conducea masina cu care fugarii doreau sa ajunga in italia, sunt interogati de anchetatorii austrieci. Politia din Styrie a declarat ca, imediat dupa, cei doi suspecti vor fi incarcerati in inchisoarea Graz-Jakomini. Oficialitatile maghiare au demarat deja formalitatile pentru a obtine extradarea celor doi.

Citeste si: Veszprem va suporta cheltuielile repatrierii lui Marian Cozma

Ion Bentze, atasatul roman pentru afaceri interne de la Budapesta a confirmat, potrivit Mediafax, arestarea celor doi suspecti, Nemeth Gyozgyo si Raffael Sandor. Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului de Politie din Veszprem, cei doi suspecti au fost retinuti de autoritatile austriece pe autostrada A2, in apropiere de granita cu Ungaria. Politia cauta acum un al treilea suspect, Ivan Stojca si, potrivit informatiilor primite de la autoritatile maghiare, acesta nu a parasit teritoriul Ungariei.

Ministerul de Interne roman a pus la dispozitia autoritatilor maghiare toate serviciile tehnice de specialitate de care acestea ar avea nevoie pentru capturarea suspectului.

Marian Cozma ar putea fi repatriat marti, dupa efectuarea autopsiei de catre legistii unguri.