Romania a fost eliminata de la Campionatul Mondial, urmand sa lupte doar pentru prestigiu, intr-o competitie organizata pentru ocuparea locurilor 13-24. Slovacia a invins echipa noastra la prima sa participare la un Mondial.

Jucatorii nu au nicio explicatie. "Nu stiu ce sa zic, nu suntem in stare sa jucam 60 de minute. Nu cred ca domnul Omer va pleca, va ramane pana la Olimpiada de la Londra", a spus Buricea la Sport.ro. "Am cazut din nou intr-o pasa neagra. Am cucerit demult acele titluri mondiale. Slovacia ne era sparring-partner. Am clacat din nou", si-a manifestat Sania dezamagirea dupa meci, la Gsp Tv.

"Imi pare tare rau, am crezut ca suntem capabili, dar nu am fost in stare sa trecem de aceasta grupa", a declarat si Radu Voina pentru HotNews.ro, antrenorul nationalei de handbal feminin.

"Ce psihic? Pur si simplu am fost mai slabi! Nici nu ma mai intereseaza ce se mai intampla la turneul asta. Trebuie sa recunoastem ca echipele care ne-au invins acum au fost mai bune decat nationala Romaniei", s-a enervat Stefan Birtalan.

Luminita Hutupan, HotNews.ro:

E suparare mare, e pacat dupa 14 ani sa ne calificam la Mondiale si sa nu iesim din grupa. Asta este, merge mai departe, baietii au fost, au vazut, au acumulat experienta si sper ca la urmatorul turneu final sa fie mai bine.