"Sunt suparat pe rezultat si pe ratarile jucatorilor mei", a concluzionat selectionerul Romaniei, Aihan Omer, la finalul partidei pierdute la 10 goluri de handbalistii romani in fata Frantei. Atat Omer, cat si jucatorii nu au uitat ca obiectivul Romaniei este clasarea intre primele 12 nationale din lume la Mondialul din Croatia

"Sunt suparat pe rezultat si pe ratarile jucatorilor mei, dar cred ca toate se datoreaza tracului si emotiilor debutului intr-o competitie de asemenea anvergura. Daca nu erau ratarile din prima repriza, nu spun ca am fi castigat, dar scorul ar fi fost mult mai strans", a explicat Omer evolutia dezamagitoare a jucatorilor sai.

Omul numarul unu al Romaniei, Vali Ghionea, a spus la sfarsitul meciului: "Avem un drum lung de parcurs pana sa ne calificam in urmatoarea faza, dar avem sanse. Daca intalneam o echipa mai slaba si nu ratam atat de mult, poate reuseam sa pasim cu dreptul la acest Campionat Mondial.

Ne-au costat mult ratarile, dar nu cred ca ne-am facut de rusine. Daca nu ratam exasperant, rezultatul era mai strans. Trebuie sa trecem peste esec, deoarece pentru noi obiectivul ramane calificarea intre primele 12 echipe. Nu conteaza daca vom pierde cu Ungaria".

Handbalistii romani isi pot recapata incredere in urmatorul meci al Grupei A, cu Ungaria (duminica, 18.00, direct pe TVR 2 si live-text pe HotNews.ro)