Narcisa Lecusanu a revenit dupa operatia la pomete in meciul cu Larvik, si e gata sa puna umarul si in ultimul meci din grupa, cu Podravka - o intalnire fara miza pentru ambele echipe.

- Cum te simti, Narcisa? Ti-ai revenit complet dupa accidentarea de la Europeanul din Macedonia pentru ca ai jucat cu Larvik?

- Pai cum sa nu joc, era un meci important, normal ca am intrat sa ajut. Nu sunt inca refecuta complet, dar sunt bine.

- O sa intri si maine, desi Oltchim e deja calificata, la fel si Podravka?

- Cum sa nu! O sa fiu in teren.

- Antrenorul lui Podravka a declarat ca o sa-si odihneasca jucatoarele la Valcea, in timp ce domnul Rimanic a spus ca vrea victorie in fata propriilor suporteri. Crezi ca maine (duminica) va fi un meci de antrenament pentru voi?

- Nici vorba, totusi e un meci de Liga Campionilor si nu cred ca Podravka va juca fara motivatie. Noi intram sa castigam, nu ne intereseaza ce spun adversarii nostri.

- Ai vreo preferinta pentru urmatoarea adversara din Liga Campionilor?

- A, nu (rade)! Vorbim de cele mai bune 8 echipe din Europa, nu se mai poate spune ca sunt echipe mai tari sau altele mai slabe. Vom vedea ce va iesi la tragerea la sorti.

- Ai timp sa-i urmaresti si pe baieti la CM din Croatia?

- Cum sa nu! Le urez mult succes, mai ales, astazi, impotriva Frantei. Ei sunt marii favoriti, asa ca nu o sa fie nimeni surprins daca ne inving. E important, totusi, si daca ne bat, noi sa facem un joc bun si sa iesim de pe teren cu moralul ridicat pentru urmatoarele meciuri.

- E important cum incepi o competitie?

- Da, este, dar am incredere in baieti si cred ca, cu putin noroc, Romania poate sa si invinga campioana olimpica. Am vazut meciul Croatiei cu Coreea si mi-au placut foarte mult coreenii. Chiar daca au pierdut, au jucat extraordinar.

- Poate Romania sa iasa din aceasta grupa?

- Conteaza foarta mult cum incepem, am spus, insa cu Argentina, Australia...am avea o sansa serioasa sa ne califcam mai departe.