Cu opt zile inainte de Mondialul din Croatia (16 ian - 1 feb), nationala lui Omer isi face incalzirea in trei meciuri de pregatire cu Islanda, Danemarca si Bosnia.

"Mergem in Danemarca pentru o verificare totala a jucatorilor si pentru a testa tot ce am lucrat pana acum. In mare, jucatorii care vor face deplasarea la acest turneu vor fi prezenti si in Croatia. Sper sa ne intoarcem sanatosi din Danemarca, fara jucatori accidentati pentru ca atunci am avea probleme", a spus selectionerul pentru HotNews.

Aihan Omer a recunoscut ca accidentarea lui Alin Sania i-a dat un pic planurile peste cap, mai ales ca stelistul a fost unul dintre cei mai buni jucatori de pe linia de 9 metri ai Stelei in Champions League. "Din pacate pentru nationala Romaniei, lipsa lui Alin Sania este o mare pierdere. Dupa forma pe care a aratat-o in Champions League, parea un jucator care putea sa penetreze apararile adversarelor si sa inscrie goluri de la noua metri. Eu ii doresc sanatate, sa-si revina cat mai repede pentru ca il astept in lot. Oricum, sunt convins ca cei care il vor inlocui pe Sania o vor face cu brio", a adaugat Omer.

Romania va reveni din Danemarca pe 12 ianuarie, urmand sa plece, in aceeasi zi, la Timisoara pentru ultimele antrenamente inainte de imbarcarea pentru Mondialul din Croatia.

Programul amicalelor Romaniei in Danemarca:

Romania-Islanda (Skjern), 9 ianuarie, 18:30

Romania-Bosnia (Silkeborg), 10 ianuarie, 15:10

Romania-Danemarca (Randers), 11 ianuarie, 16:50