min 40 Norvegia - Rusia 16-10/ Norvegia nu a reusit sa inscrie decat un gol in superioritate numerica. Levina ii mai descrateste fruntea lui Trefilov cu un gol din rasucire. Totusi, Riegelhuth le aduce aminte rusoaicelor ca e golgetera acestui turneu.

PAUZA Norvegia - Rusia 12-7

min 30 Norvegia - Rusia 12-7/ Rusia profita de greselile jucatoarelor nordice si incepe sa revina in meci. Dupa marsul din primele minute, Norvegia nu mai gaseste drumul spre poarta lui Suslina, in timp ce rusoaicele reduc din diferenta. Portarul Haraldsen reuseste un gol din poarta in poarta. Norvegia revine pe final de repriza si beneficiaza de trei lovituri de la 7 metri. In plus, Rusia va incepe repriza secunda in cinci jucatoare, doua rusoaice fiind eliminate cate 2 minute pe finalul primei parti a meciului.

min 20 Norvegia - Rusia 7-3/ Norvegiencele nu mai inscriu atat de usor, dar nici rusoaicele nu se regasesc. Polenova se misca greoi si nu gaseste solutii sa desfaca apararea condusa exemplar de Larsen. Rusia reuseste al doilea gol (min 16) tot de la 7 metri. Greseli in lant ale rusoaicelor, iar Trefilov e la un pas sa intre el in teren. Norvegiencele primesc un gol de la 12 metri pentru ca in faza urmatoare, Blanco sa rateze incredibil singura cu Suslina.

min 10 Norvegia - Rusia 7-1/ Riegelhuth a inceput regalul de goluri in poarta Rusiei. Zece minute incredibile cu o echipa rusa socata de rapiditatea norvegiencelor. Larsen conduce bine apararea, iar contraatcul este decisiv. Haraldsen inchide poarta Norvegiei si Trefilov cere disperat time-out.

A inceput meciul....

Semifinale:

Spania - Germania 32-29

Rusia - Norvegia