Nationala de polo a Romaniei are un nou selectioner! Maghiarul Istvan Kovacs va conduce nationala timp de patru ani de acum incolo, iar obiectivul stabilit de FRP este clasarea pe locurile 1-6 la Jocurile Olimpice de la Londra din 2012.

"Echipa Romaniei are potential si vreau sa pun umarul la cresterea acestei grupari", a spus Kovacs, care s-a speriat dupa ce a dat cu ochii de bazinul de la Floreasca, anuntand ca nationala va disputa cantonamentele la Oradea. "Am simtit ca m-am intors in timp cand am vazut bazinul Floreasca si nu mi se pare normal sa fie atat de putine sali de sport si bazine in Romania. Din cauza acestor lipsuri sunt si asa putini sportivi si aria de selectie este foarte mica".

"Nu stiu daca Kovacs este mai scump decat Hagiu, dar sigur este mai bun. Am facut tot posibilul sa nu vada bazinul de la Floreasca inainte sa semneze, altfel nu cred ca mai venea. Avem conditii ca in mina, sper ca poloistii mineri sa nu mai stea mult timp pe aici", a spus si presedintele Federatiei de polo, George Gaita.