Steaua nu a fost norocoasa la tragerea la sorti dela Viena si trebuie sa infrunte echipa spaniola Vailladolid pentru un loc in sferturile Cupei Cupelor. Spaniolii au castigat aceasta competitie in 2004 si 2006 si sunt pe 4 in campionatul Spaniei unde au invins, acum o saptamana, Portland San Antonio, cosmarul Stelei din grupele Ligii Campionilor.

HCM are o misiune mai usoara cu Tatran Presov. Cea mai buna performanta a slovacilor in Cupa Cupelor, in ultimii 15 ani, a fost o calificare in sferturi, in sezonul 2005/2006. Presov are in lot doar doi jucatori straini, din Cehia, in rest echipa e formata numai din slovaci.

Resitenii lui Omer ii vor intalni in optimi pe macedonenii de la Vardar Skopje. Primul meci al dublei manse se va juca la Resita pe 14/15 februarie, iar returul se va juca o saptamana mai tarziu la Skopje.

PAOK Salonic este echipa pe care Stiinta Bacau trebuie sa o invinga pentru a se califica in sferturi. Bacauanii joaca primul meci tot acasa.

A treia echipa romaneasca calificata in optimi, CSU Suceava va juca impotriva portughezilor de la Liberty Bernardo. Meciul tur se va disputa in Portugalia.