Steaua a condus ostilitatile timp de 50 de minute. A avut avantaj si de trei goluri, dar spaniolii au revenit senzational pe fondul greselilor din apararea stelista. Buzoienii au umplut pana la refuz Sala Sporturilor si i-au incurajat frenetic pe stelisti. Era minutul 10 si Steaua avea un avantaj de trei goluri. Vine insa pauza iar ros-albastrii nu au decat 15-14 pe tabela.

Spaniolii isi construiesc revenirea meticulos, Sania si ai sai se precipita iar in minutul 50, Portland preia conducerea. Jakobsen este eliminat in minutul 56 insa degeaba. Portarul Saric face minuni intre buturile lui Portland. In ultimele zece minute stelistii nu reusesc decat patru goluri iar deznodamantul e in favoarea lui Portland, care a obtinut o victorie ce parea nesperata.

Steaua are nevoie de un miracol ca sa mearga mai departe in Liga Campionilor: o victorie acasa la Chehovskie Medvedi pe 23 noiembrie. Un rezultat de egalitate cu rusii nu-i ajuta pe stelisti, pentru ca este putin probabil ca Portlland sa fie invinsa, pe teren propriu, de codasa grupei, Cimos Koper. Indiferent de rezultatul din Rusia, Steaua are asigurata prezenta in Cupa Cupelor.

Clasament Grupa E:

1. Portland San Antonio - 6p

2. Chehovskie Medvedi - 6p

3. Steaua - 6p

4. Cimos Koper -2p

min. 60: Final de meci. Steaua pierde incredibil un meci pe care l-a avut in mana. Pentru ros-albastri au marcat Vujadinovici ('53), Sania ('56), Stavrositu ('58). Jakobsen Moller eliminat in minutul 56

min. 50: Spaniolii revin in ciuda ostilitatii publicului. Nadoveza a primit a doua eliminare de doua minute, iar oaspetii au profitat ca au evoluat in superioritate numerica. Pentru Steaua au marcat in acest interval: Vujadinovici ('41), Cian ('42, '45), Sania ('44)

min. 40: Spaniolii au echilibrat partida si au avut la un moment dat chiar si un avantaj de un gol. Steaua este incurajata frenetic de public. Au marcat in acest interval: Novanc ('32), Sania ('32, '39), Rudici, ('36), Cian ('40)

min. 30: Stelistii au condus ostilitatile pe intreaga durata a primei reprize, insa spaniolii au revenit spre final. Scorul a fost 12-12 la un moment dat, Bozo Rudic a cerut time-out iar stelistii au avut un avantaj de trei goluri pe care l-au pierdut insa in finalul reprizei. In acest interval, pentru Steaua au marcat: Stavrositu ('22), Georgescu ('24), Cian ('25), Sania ('26)

min. 20: Atmosfera senzationala in Sala Sporturilor din Buzau. Ros-albastrii au trei goluri in avantaj si au o evolutie entuziasmanta. Pentru Steaua au marcat in acest interval Stavrositu ('11, '15), Sania ('16, '20), Bozo Rudic ('17)

min. 10: Steaua conduce cu 6-4. Portarul Obrad Ivezic a avut cateva interventii foarte bune. Pentru ros-albastri au marcat in acest interval: Nadoveza ('1, '5), Novanc ('4), Rudici ('8), Vujadinovici ('9), Georgescu

Steaua:

Portari: 1. Ionut Ciobanu, 12. Obrad Ivezic, 83. Razvan Cenusa

Pivoti: 3. Marius Novanc, 18. Dan Ilies, 85 Dan Savenco

Extrema stanga: 4. Marius Tudor,

Inter stanga: 69. Pedrag Vujadinovic, 13. Alin Sania, 31. Bodizar Nadoveza

Inter dreapta: 9. Bozo Rudic, 19. Radu Pertea

Centru: 7. Viorel Mazilu, 11. Marius Stavrositu

Extrema dreapta: 17. Ionut Georgescu, 34. Andrei Cian

Portland San Antonio:

Portari: 1. Svensson Thomas, Saric Danjel

Pivoti: 20. Perez Marquez Juan, 22. Nikolic Ratko

Extreme stanga: 31. Urdiales Marquez Santiago

Interi stanga: 15. Kjeling Kristian Walby

Interi dreapta: 9. Vugrinec Renato,

Centru: 2. Jakobsen Moller, 5. Mindegia Elizaga Niko, 11. Ruesga Pasarin Carlos

Extreme dreapta: 8. Alonso Garcia Victor, 13. Hernandez Casado Fernandez, 17. Nikcevic Ivan, 27. Masachs Gelma Josep