Nicolae Munteanu nu a apucat sa stea nici macar o luna de zile pe banca Stelei. Imediat dupa esecul cu Poli Izometal, Munteanu a fost anuntat prin intermediul a patru garzi de corp ca sponsorul echipei de handbal, Constantin Cazacu, l-a suspendat din functia de antrenor.

"Sa nu uite niciunul dintre ei, Steaua nu a lui Cazacu si nici a lui Boroi. Ce trebuia sa fac, sa ma cobor la nivelul lui Cazacu care m-a facut criminal si m-a injurat? Sunt un om care mi-am rupt mainile si picioarele si pentru Steaua si pentru nationala Romaniei si ca si altii, adica Stanga si Birtalan, am fost dat afara. Eu nu cred in suspendarea de 30 de zile. Sa le fie rusine ca pe Birtalan l-au dat afara inainte de operatia pe care a avut-o", a declarat Munteanu.

Nicolae Munteanu este al cincilea antrenor dat afara de "omul cu banii" de la Steaua MFA, intr-un singur an, dupa Radu Voina, Dumitru Berbece, Cornel Otelea si din nou Dumitru Berbece.

Situatia este si mai grea pentru jucatorii Stelei care au plecat spre Ljublijana fara antrenor pentru returul din Liga Campionilor cu Cimos Koper (8 noimebrie,18.45, Sport.ro).