Americanii au votat: editia din 2010 a All Star Game se va disputa pe noul stadion cu acoperis retractabil al echipei de fotbal american, Dallas Cowboys. "Dallas este un oras care iubeste sportul si care apreciaza un All Star Game. Va fi cu siguranta unul dintre cele mai mari evenimente din istoria baschetului", a declarat seful NBA, David Stern.

Stadionul echipei din Dallas, aflat inca in constructie, va putea gazdui mai mult de 80.000 persoane si meciul se va putea disputa "sub stele", numai daca conditiile meteo vor fi favorabile. Ultima oara cand cei mai buni jucatori din Conferintele de Vest si Est s-au dat in spectacol, in Dallas, a fost acum 22 de ani.

All Star Game-ul din 2008, gazduit de New Orleans Arena, a fost meciul echipei din Est, condusa de magicianul LeBron James. LeBron a reusit 27 de puncte si a primit, pentru a doua oara, premiul All-Star MVP. A fost o razbunare dulce pentru Est dupa infrangerea din 2007, cand Kobe Bryant a defilat pe tot terenul la Thomas & Mack Center din Las Vegas.