Rulmentul intalneste sambata echipa olandeza VOC Amsterdam, in turul trei al Cupei EHF. Brasovencele vor juca meciul tur in Olanda, urmand ca returul sa aiba loc, la Brasov, pe 9 noiembrie. Fara sa-si subestimeze adversarul, Herbert Muller vrea sa-si asigure calificarea in optimile Cupei EHF inca din meciul tur.

"Nu ne gandim decat la victorie, la o victorie care sa ne asigure o optiune serioasa la calificare,inca din mansa tur. Stim ce adversar o sa avem, si trebuie sa avem grija si sa nu le lasam sa isi faca jocul. Sunt imprevizibile, au momente in care joaca foarte bine, iar altele in care au un joc slab. Faptul ca au invins campioana Suediei spune multe despre ele. Eu am jucat cand eram la Nurnberg cu echipe din Suedia, si nu sunt chiar slabe. Trebuie sa tratam jocurile cu mare seriozitate", a declarat antrenorul echipei brasovene.

Rulmentul pleaca in Olanda fara cateva jucatoare de baza. Cristina Neagu, Patricia Vizitiu si Ildiko Barbu, nerefacute dupa accidentari mai vechi, si Lidja Horvath, accidentata in meciul cu KZN Slatina.

In sezonul 2007/08, brasovencele, antrenate atunci de Mariana Tarca, au ajuns pana in finala Cupei Cupelor, fiind invinse de norvegiencele de la Larvik, adversarele Oltchimului din aceasta editie a Ligii Campionilor.