Oltchim da piept, in primul meci din grupa C a Ligii Campionilor, cu echipa norvegiana Larvik, castigatoarea Cupei Cupelor de anul trecut. Valcencele ataca, de acesta data, Liga Campionilor intr-o formula schimbata fata de cea de anul trecut: fara Ionela Galca, cu un nou antrenor si cu jucatoare noi in lot.

Oltchim a trecut de faza grupelor in sezonul trecut, iar jucatoarele lui Rimanici sunt convinse ca anul acesta vor egala, cel putin, acesta performanta. Constiente de meciul greu care le asteapta duminica impotriva norvegiencelor, handbalistele conteaza pe suporteri ca vor umple sala de la Valcea. "Grupa este mai dificila decat in sezonul trecut, asta este clar. Atunci am avut un parcurs mai usor, am intalnit si echipe cu mai putina experienta. Oricum, eu cred ca vom reusi cel putin sa egalam performanta din sezonul trecut", a mentionat Adina Meirosu.

"Totul este bine la Oltchim, suntem o adevarata familie. Campionatul din Romania este mai puternic decat cel din Ungaria. Acolo sunt doua, maximum trei echipe valoroase care se bat pentru titlul national, aici sunt mai multe formatii puternice. Publicul de la Valcea este fantastic, sper ca asa va fi si duminica, iar noi sa-i rasplatim pe spectatori cu un succes contra norvegiencelor de la Larvik", a spus si jucatoarea ungara, Gabriella Szucs.

Euforia aratata de jucatoarele Oltchimului nu e impartasita si de antrenorul Rimanici. Croatul a antrenat 16 ani in Norvegia si le cunoaste foarte bine pe handbalistele lui Larvik. "Cu norvegiencele va fi dificil, la ele fiecare handbalistă reprezinta un pericol. Au un joc foarte bine organizat, stiu sa atace si in conditiile unei aparari in linie si a unei aparari avansate. Larvik este o formatie in plina ascensiune, ati vazut ce usor au castigat editia trecuta a Cupei Cupelor contra Rulmentului", le-a adus Rimanici cu picioarele pe pamant pe jucatoarele sale.