Presedintele echipei de handbal masculin a Stelei, Constantin Cazacu, a pornit un adevarat razboi impotriva conducatorilor de la Federatia Romana de Handbal pe care ii acuza ca defavorizeaza Steaua in campionat. In plus, Cazacu e nemultumit ca nimeni de la FRH nu a felicitat Steaua dupa victoria surprinzatoare din Liga Campionilor impotriva rusilor de la Chehovskie Medvedi.

Conducatorul stelist a precizat ca "Steaua este tocata in Liga Nationala" si ca din acest motiv ocupa abia locul opt in campionat. "Sunt interese in Liga Naţionala. Gatu e cu Constanta, clar si precis. Acum doi ani a luat bani de la Constanta, prin intermediul lui Mateescu. Marinescu a fost clar cu Urban Brasov, UCM Resita si acum e cu Bacau", a rabufnit Cazacu.

„Sa le fie rusine celor de la FRH ca nu au dat niciun telefon sau SMS de felicitare vreunui conducator, antrenor sau jucator, desi am obtinut un succes istoric pentru handbalul romanesc. Gatu, Marinescu, Goran nu au dat niciun semn. Vicepresedintele Petru Paleu este singurul care ne-a dat un SMS“, a mai spus presedintele Stelei.

Presedintele FRH, Cristian Gatu, si Mihai Marinescu au refuzat sa raspunda acuzatiilor venite de la finantatorul Stelei MFA.