Adam Watene, jucatorul echipei engleze de rugby Wakefield Wildcats, a decedat in cursul zilei de luni, dupa ce sustinuse impreuna cu coechipierii antrenamentul de dimineata. Dupa primele probabilitati, se pare ca sportivul a suferit o criza cardiaca in vestiar, sustine site-ul oficial al formatiei din Super League, citat de Sky Sports.

"Circumstantele in care s-a produs decesul sportivului au fost neasteptate. Toti suntem aproape de familia jucatorului decedat si cerem discretie, tocmai de aceea nu vor fi mai comentarii despre acest incident pe pagina web a echipei noastre", se precizeaza pe site-ul clubului. Interesant este faptul ca tatal sportivului a murit, in urma cu jumatate de an, tot in circumstante neclare in Noua Zeelanda.

"Timp de doi ani de zile, Adam a ajutat substantial clubul sa ramana in Super League. Ii vom resimti din plin lipsa", mai precizeaza oficialii gruparii britanice. Watene a lasat in urma sa o sotie si doi copii.

Gruparea la care activa Adam Watene nu a marturisit inca, pana la aceasta ora, daca rugbistul a suferit vreo lovitura care sa ii dauneze sanatatii pe durata antrenamentului.