Plecata de la Rulmentul Brasov pentru ca se considera ca are salariul prea mare, Elena Avadanii nu regreta transferul la Oltchim Ramnicu Valcea. S-a acomodat rapid la noua echipa si spera sa ajunga in semifinalele Ligii Campionilor. "La Brasov am jucat doar un tur preliminar in Liga Campionilor, in grupe nu am ajuns niciodata in cariera mea si normal ca ma bucur ca voi avea sansa sa fiu in teren intr-o astfel de competitie. Speram sa ajungem cat mai sus, sa jucam macar semifinalele", a declarat Avadanii.

Handbalista Oltchimului declara ca s-a acomodat cu noua echipa si spune ca e gata sa-si arate valoarea sportiva. "Eu am jucat la Rulmentul Brasov, acum am venit la Valcea, este ca si cum un fotbalist se transfera de la Steaua la Dinamo sau invers. Pe majoritatea fetelor le stiam deja, nu a fost problema de acomodare. Incet, incet mi-am intrat in ritm. Eu stiu ce pot si vreau sa demonstrez ca am valoare. Concurenta pe postul meu este una foarte mare la Oltchim, Adriana Nechita si Ramona Maier fiind handbaliste de o certa valoare. Pana la urma asa si trebuie sa fie la o echipa mare asa cum este Oltchim", a spus Avadanii pentru Mediafax.

Revenirea la echipa nationala e o provocare pe care ar accepta-o imediat: "Deocamdata imi doresc sa fiu sanatoasa, sa ajut Oltchimul si daca va fi nevoie de mine normal ca voi raspunde la eventualele convocari".