"Ce vina am eu ca sunt obosite?", se intreaba Gheorghe Tadici, antrenorul Oltchimului, inaintea partidei cu Rulmentul Brasov, care va stabili castigatoarea ligii feminine de handbal. Daca Oltchim invinge la doua goluri diferenta, va trece pe primul loc.

"Ele mai aveau returul de jucat cu Larvik si vorbeau deja de Liga Campionilor, editia de la anul...", spune Tadici.

Rulmentul a jucat sambata seara meciul-retur cu Larvik (finala Cupei Cupelor), pe care l-a pierdut la 6 goluri diferenta.

"Va fi greu sa ne refacem si fizic si mental, dar sper sa o facem, pentru ca trebuie sa ne indeplinim obiectivul de castigare a Ligii", spune antrenoarea brasovencelor, Mariana Tarca.

Partida Oltchim - Rulmentul se joaca la aceasta data, la cererea clubului din Brasov care a dorit sa pregateasca in conditii optime dubla cu Larvik.

"Ei au cerut data de 26 mai, asa ca nu ma intereseaza pe mine daca sunt obosite. Imi pare rau ca nu au putut sa pastreze Cupa Cupelor in Romania, competitie pe care noi am castigat-o acum un an. S-a vazut ca e o Cupa importanta, grea, si care trebuie pregatita cum trebuie", a mai spus Tadici a carui "rafuiala" de la distanta cu Mariana Tarca este deja de notorietate in lumea handbalului romanesc.