Liderul Diviziei Nationale de handbal feminin, Rulmentul Brasov isi continua parcursul fara greseala si in Europa si a promovat in semifinalele Cupei Cupelor dupa a doua victorie in fata formatiei slovene Krim Ljubljana. Dupa succesul din deplasare, de acum o saptamana, scor 29-27, fetele Marianei Tarca s-au impus tot la doua goluri si in retur, scor 27-25.

Principalele marcatoare ale formatiei brasovene au fost Simona Gogarla, 6 goluri, Sun Hee Woo, 5 goluri, Patricia Vizitiu si Cristina Neagu cate 4. Anja Freser a fost golghetera slovenelor, cu sase reusite.

Krim Ljubljana a jucat trei finale in Liga Campionilor, in ultimii zece ani, toate pierdute, ultima in 2006, cu Viborg.

"Tensiunea a fost foarte mare. Recunosc mi-a fost un pic teama, dar experienta acumulata pana acum in cupele europene si-a spus cuvantul. Am avut o prima repriza mai slaba, dar tot noi am scos-o la capat in a doua. Krim este o echipa puternica si chiar daca trece printr-o perioada mai dificila ramane o forta in Europa", a spus la finalul meciului Mariana Tarca.

"A fost un meci frumos, dar nu cred ca asta a fost finala Cupei Cupelor. Important este ca noi sa jucam la fel de bine si in meciurile urmatoare si de ce nu sa aducem cupa la Brasov. Am simtit forta echipei si nu m-am indoit nicio secunda de calificare. Toate fetele de la Rulmentul ar merita sa joace la nationala si sigur niciuna nu ar face de ras Romania", a declarat si patronul clubului brasovean, Teodor Florescu.