Suedeza Nathalie Hagman, de la CSM Bucuresti, a fost aleasa, duminica, cea mai buna extrema dreapta in echipa ideala a Campionatului Mondial de handbal feminin. Din All Star Team mai fac parte jucatoare din Norvegia, Franta si Olanda, informeaza News.ro.

HotNews.roFoto: Hotnews

Federatia Internationala de Handbal a anuntat, duminica seara, inaintea finalei dintre Norvegia si Franta, componenta All Star Team a Campionatului Mondial.

MVP a fost aleasa Stine Oftedal (Norvegia), celelalte jucatoare desemnate fiind: Katrine Lunde (Norvegia) - cel mai bun portar, Siraba Dembele (Franta, extrema stanga), Lois Abbingh (Olanda, inter stanga), Grace Zoodi (Franta, centru), Yvette Broch (Olanda, pivot), Nora Mork (Norvegia, inter dreapta), Nathalie Hagman (Suedia, extrema dreapta).

La ora transmiterii acestei stiri se diputa finala pentru titlul mondial, intre Norvegia si Franta.

Medalia de bronz a revenit, tot duminica, Olandei, care s-a impus in fata Suediei, cu 24-21 (14-8).

Nationala Romaniei a incheiat Campionatul Mondial pe locul 10, dupa ce a fost eliminata in optimile de finala ale competitiei, luni, de reprezentativa Cehiei (27-28).

La editia din 2015 a CM, Romania a obtinut medalia de bronz, avand in palmares si argint mondial in 2005. De asemenea, in urma cu doi ani, Cristina Neagu a fost golgeterul competitiei, cu 63 de goluri, si declarata MVP, dar si cel mai bun inter stanga, in timp ce Valentina Elisei Ardean a fost cea mai buna extrema stanga.