Internationalul galez al echipei de rugby Ospreys, Scott Baldwin, care a ratat meciul cu formatia sud-africana Cheetahs, din competitia Pro14, deoarece a fost muscat de mana de un leu, a cerut scuze fanilor, subliniind ca probabil "leul nu a apreciat ca a mangaiat mai intai leoaica", relateaza News.ro.

Muscat de leu la zooFoto: Captura YouTube

"Cer scuze fanilor de la Ospreys ca am ratat meciul din cauza unei muscaturi. Ar fi trebuit sa stiu ca leul nu va aprecia ca am mangaiat mai intai leoaica, fara a ma prezenta in fata lui", a spus Baldwin, care si-a asigurat sustinatorii ca va reveni cat mai repede.

Internationalul galez al echipei de rugby Ospreys, Scott Baldwin, a ratat meciul cu formatia sud-africana Cheetahs, din competitia Pro14, deoarece a fost muscat de mana de un leu, a anuntat antrenorul Steve Tandy.

Incidentul a avut loc in timpul unei vizite a echipei la rezervatia privata Weltevrede Game Lodge, situata la 35 de kilometri de Bloemfontein. Baldwin a fost muscat dupa ce a ignorant avertismentele angajatilor de a nu incerca sa se apropie si sa intinda mana catre lei.

"A existat un incident cu un leu. A fost o prostie din partea lui Scott si are mare noroc. Ni s-a spus la ce distanta sa stam. Nu stiu ce spectacol cu animale salbatice a vazut Scott in care poti sa mangai un leu pe cap ca si cum ar fi o pisicuta. Probabil este una din cele mai stupide situatii in care am fost vreodata, insa din fericire Scott este in regula. Speram ca in urmatoarele doua saptamani isi va relua antrenamentele", a spus Tandy, potrivit BBC.

Lui Baldwin i s-au aplicat cateva puncte de sutura, a adaugat tehnicianul.

Ospreys a fost invinsa de Cheetahs cu scorul de 44-23, in partida disputata vineri, la Bloemfontein, in etapa a cincea a competitiei. In etapa urmatoare, la 7 octombrie, Ospreys va intalni echipa galeza Scarlets.