Campioana en-titre a Romaniei la handbal masculin, Dinamo Bucuresti, a pierdut sambata, pe teren propriu, meciul cu formatia slovena RK Gorenje Velenje, cu scorul de 26-27 (10-9), in a doua etapa din grupa C a Ligii Campionilor, scrie News.ro.

HotNews.roFoto: Hotnews

Marcatorii echipei dinamoviste au fost Descat 5 goluri, S. Esteki 5, Gayduchenko 4, Komogorov 3, Mocanu 3, Gavriloaia 2, A. Esteki 2, Boskovici 1, Mironescu 1, iar pentru Gorenje s-au remarcat Brumen 8 si Medved 5 reusite.

In primul meci al grupei, Dinamo a pierdut, in deplasare, cu danezii de la Skjern, scor 28-39 (11-19). Urmatoarea partida a campioanei Romaniei se va disputa tot pe teren propriu, cu Kadetten Schafhausen, in 27 septembrie.

In etapa a II-a a grupei C s-a mai jucat sambata meciul dintre Elverum Handball - Skjern Handbold , scor 27-32, iar ultima disputa va avea loc duminica, intre Ademar Leon si Kadetten.

Meciurile din grupa C se vor incheia in 3 decembrie.

In grupele A si B ale Ligii Campionilor evolueaza cate opt echipe cu ranking superior in ierarhia continentala, in timp ce din grupele C si D, inferioare valoric, doar prima clasata va ajunge in optimile de finala.

In sezonul trecut, Dinamo a jucat de asemenea in grupele Ligii Campionilor, dar nu a obtinut calificarea in optimile de finala.