Brasovul a trait satisfactia primei victorii in fata Oltchimului, dupa doi ani in care trupa lui Gheroghe Tadici nu a lasat nicio speranta cuiva in intrecerea interna.

Rulmentul s-a impus cu 27-26, dupa un meci pe care l-a condus tot timpul, insa putea scapa victoria pe final, atunci cind experimentatele jucatoare din Vilcea au reusit sa egaleze.

La 26-26, antrenoarea Brasovului Mariana Tirca a solicitat time out, interval in care le-a oferit handbalistelor indicatiile pentru golul victoriei (27-26). Oltchim a mai avut 40 de secunde pentru a egala, insa Rulmentul s-a aparat bine, apoi finalul a degenerat complet: Tadici si portarul Oltchimului, Luminita Dinu, au fost eliminati.

Dupa un asemenea joc, in handbalul romanesc toata lumea are ceva de reprosat. Antrenorul Oltchimului a avut iarasi probleme cu arbitrii, pe care i-a acuzat ca au lasat jocul extrem de dur: Steluta Luca si Roxana Gatzel au parasit meciul, accidentate.

De partea cealalta, Mariana Tirca, opozantul oficial al lui Tadici in handbalul feminin, i-a recomandat selectionerului sa isi dea demisia, pentru ca a pregatit meciul slab. Tirca s-a referit la o declaratie anterioara a lui Tadici care spunea ca partida de la Brasov este una oarecare. Iar Tirca, entuziasmata de victorie, l-a asigurat pe Tadici ca a pregatit intr-adevar meciul ca pe unul oarecare, in consecinta ar trebui sa renunte la functie...

Rulmentul Brasov a preluat sefia clasamentului, fiind urmata de Oltchim Rm. Vilcea. Pina la acest esec de la Brasov, Oltchimul avea o serie impresionanta de 36 de victorii consecutive in Liga.