Daneza Line Jorgensen, interul dreapta in varsta de 27 de ani, a semnat un nou contract cu CSM Bucuresti, actuala intelegere urmand sa expire in vara anului 2019, a anuntat, marti, site-ul oficial al campioanei Romaniei.

Line Jorgensen si-a prelungit contractul cu CSMFoto: csmbucuresti.ro

"Sunt foarte fericita pentru oportunitatea primita de a continua la CSM Bucuresti pentru inca doi ani. Iubesc orasul Bucuresti, un oras care mi-a oferit o multime de experiente inedite, iar fanii sunt absolut incredibili. Sunt sigura ca vom continua sa avem o echipa foarte buna cu care ne vom lupta pentru castigarea Ligii Campionilor. Doresc sa multumesc Clubului si colegelor mele pentru increderea si sprijinul acordate", a declarat Jorgensen.

Directorul General al CSM Bucuresti, Alin Petrache, a afirmat ca Jorgensen este o jucatoare importanta pentru echipa. "Este evident ca trebuie sa continuam acest proiect al echipei feminine de handbal. Pentru a performa trebuie sa ne imbunatatim in permanenta. Ma bucur ca Line va continua cu noi. Este o jucatoare importanta in care ne punem mari sperante in viitor", a precizat Petrache.

Line Jorgensen a castigat sezonul trecut titlul, Cupa Romaniei si Liga Campionilor cu CSM Bucuresti si a obtinut medalia de argint la Campionatul Mondial din 2013 cu reprezentativa Danemarcei, informeaza News.ro.