Cristina Neagu va fi, din sezonul viitor, jucatoarea CSM-ului din Bucuresti, campioana en-titre a Europei la handbal feminin, dupa cum informeaza Primaria Capitalei intr-un comunicat de presa remis redactiei HotNews.ro.

Cristina Neagu, in tricoul nationalei RomanieiFoto: ehf - Marius Ionescu

Intelegerea dintre cele doua parti este valabila doua sezoane.

"Sunt bucuroasa ca ma intorc acasa, este prima oara cand am sansa sa joc la cel mai inalt nivel in orasul meu natal. Unul dintre visele mele e sa castig Liga Campionilor cu o echipa romaneasca si cred cu tarie ca am aceasta sansa cu CSM Bucuresti" - Cristina Neagu.

Nascuta pe 26 august 1988, Cristina Neagu este interul stanga al nationalei de handbal feminin a Romaniei. Cariera si-a inceput-o la Rulmentul Brasov (2006-2009), reusind sa debuteze la doar 18 ani in liga nationala de handbal feminin. In perioada 2009-2013, Neagu a jucat la Oltchim Ramnicu Valcea, echipa alaturi de care a disputat o finala de Liga Campionilor (n.r in 2010, pierduta in fata celor de la Viborg).

Din 2014, Cristina apara culorile celor de la ZRK Buducnost (Muntenegru), formatie alaturi de care a castigat Liga Campionilor EHF si titlul de cea mai buna marcatoare in 2015.

Cristina a fost aleasa cea mai buna jucatoare a lumii in doua randuri: 2014 si 2015.

In tricoul nationalei Romaniei, Neagu a cucerit doua medalii de bronz: la Campionatul European din 2014 si la Campionatul Mondial din 2015.

Prezentarea oficiala a Cristinei Neagu va avea loc la inceputul lunii martie.