Tudor Constantin, managerul reprezentativei de rugby a Romaniei, si-a anuntat demisia din aceasta functie, principalul motiv fiind existenta unor "persoane incompetente" in interiorul Federatiei Romane de specialitate.

"Am demisionat din functie pentru ca sunt multi oameni incompetenti acolo si nu vreau sa lucrez cu ei. Nu are rost sa spun mai multe, pentru ca nu vreau sa jignesc pe nimeni. Imi pare rau ca renunt, lucrurile se intamplasera in bine, dar nu toata lumea se misca in aceeasi directie", a declarat Tudor Constantin.

Constantin fusese numit in aceasta functie la finalul Cupei Mondiale din Franta, cand intreg stafful nationalei fusese schimbat, dupa expirarea contractelor tehnicienilor francezi.

In schimb, in stafful tehnic a fost cooptat neozeelandezul Ellis Meachen care va ocupa postul de Director de rugby la loturile de seniori, tineret si juniori. Acesta va superviza pregatirea loturilor si va stabili, impreuna cu antrenorii loturilor respective, planurile de joc. Prima actiune a lui Ellis Meachen va fi pe 19 ianuarie, atunci cand va participa alaturi de Selectionata Bucurestiului la meciul din deplasare cu Worcester, din ultima etapa a Challenge Cup.